Gastenboek

 • Bootruitspecialist is een naam die het bedrijf eer aan doet. Vakmanschap, goede service en klantvriendelijkheid, worden hoog in het vaandel gedragen.
  Met een kapot dekraam van een Dehler VA65 kwam ik aan de balie.
  Marjo stelde me gerust door me te vertellen dat het opgelost zou worden.
  Rene heeft een identiek gebogen raam gemaakt wat er direct in paste. Chapeau!!

  Zelfs extra service door het hang en sluitwerk over te zetten en een een kapot onderdeel hiervan ook na te maken zonder meerprijs. En dat binnen een week.
  Het probleem is van A tot Z uit mijn handen genomen. Waar vind je dat nog?
  Alles voor een zeer redelijke prijs, Geweldig mooi bedrijf!!

  18-11-2020

   

   

  Frank

 • Afgelopen week zijn 12 ramen van mijn Bavaria 38 in Edam vervangen. Het resultaat is prachtig en de service ook. De ramen werden keurig verwijderd en na korte tijd weer netjes gemonteeerd. Omdat er misschien regen op komst was heeft BootRuitSpecialist heel hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen. Ondanks dat de ramen netjes afgeplakt waren wilden ze de montage zsm in orde hebben om elk risico van lekkage te voorkomen. Super gedaan!

  11-05-2020

  Chretien Delforterie

 • Afgelopen week is het glas van ramen en dekluiken van onze Friendship-28 op zeer deskundige wijze vervangen door Arjan Muller van de Bootruitspecialist. Wat een vakman is Arjan. Ondanks zeer moeilijk te verwijderen sierlijsten van de vaste ramen is de klus geheel naar wens uitgevoerd. Onze boot ziet er weer als nieuw uit!

  14-10-2019

  Frits van der Wolk

 • De Bootruitspecialist bleek voor mij als eigen boot bouwer een gouden greep. Overtuigd van het eigen kunnen bleken ze bereid te zijn om de door mijzelf vervaardigde gebogen mallen te gebruiken voor mijn nieuwe ramen. Dat is toch afwijkend van het eigen proces, maar René had slechts een paar woorden nodig om precies te snappen wat ik bedoelde en hoe ik het wilde hebben. Nadat de ramen geleverd zijn heb ik ze vervolgens zelf aangebracht. De 3D passing bleek perfect. Hartelijk dank voor het vakmanschap en de geleverde service. Foto's zijn met onderstaande link te vinden. https://framsblog.wordpress.com/2018/04/06/cabin-windows-finished.

  18-04-2018

  Fram

 • Voor onze Feeling 39DI goed advies gehad en na veel vergelijken gekozen voor dit bedrijf. Op advies van Rene de 3 voorramen uit 1 stuk te maken, voorgebogen en gelijmd ipv geschroefd. Ook de andere kajuitramen laten vervangen, ziet er super super strak uit!

  Peter

 • Voor mijn Lewmar vluchtluik het afsluitrubber en ruit laten vervangen. Meteen een nieuw gat in laten frezen voor een solar ventilator. Perfect gedaan ; het dertig jaar oude luik weer als nieuw en kan er weer tientallen jaren tegen aan. De mensen van de Bootruitspecialist zijn enthausiast over hun vak en zijn deskundig. Ik was verrast te horen met welke zaken men momenteel bezig is op het gebied van bootramen.

  Henk Nijmeijer

 • Afgelopen week de ruit van mijn lewmar luik laten vervangen. Perfect en volgens afspraak uitgevoerd. Ik kan de bootruitspecilaist vanharte aanbevelen.

  Hans Erik van Helsdingen

 • Deze week de craquele ramen van de 2 dekluiken van mijn Dehler 34 laten vernieuwen door de Bootruitspecialist. Resultaat is fantastisch. Ziet er weer als nieuw uit. Heel prettig is dat voor zowel Marjo als Rene geldt: Afspraak is afspraak! En daarbij prima kwaliteit werk.Kom vast nog een keer terug voor kajuitramen vervangen.

  Adrie Dekker

 • Ik heb recent een boot ruit voor mijn consoleboot laten maken en het resultaat mag er zijn. Het past perfect. Ook de communicatie met Marjo en Rene verliep zeer soepel en gemaakte afspraken zijn ook nagekomen.

  Ronald

 • Vandaag mijn Bayliner weer opgehaald bij bootruitspecialist, binnen 1 week was hij voorzien van een nieuw raam,, en ik moet zeggen hij zit er boven verwachten mooi, strak en stevig in. Prima bedrijf waar je super vriendelijk te woord wordt gestaan door marjo( het zonnetje in huis) Bedankt voor zover, Mvg Johan

  Johan Broekhuizen

 • Als de patrijspoorten van onze boot openstaan, kan het nog wel eens inregenen. Wij hadden gevraagd om een oplossing hiervoor in de vorm van een kunststof kapje boven de ramen. Tijdens een gesprek met René kwamen we tot een andere, veel betere oplossing. Er zit nu een soort voorzet raam in, waardoor het er veel strakker uitziet en geen ruimte inneemt. Super idee en snel geleverd!

  Dancer

 • Omdat de ramen van onze nieuwe 2e hands zeilboot helemaal craquelé waren moesten er nieuwe op. De offerte was er snel en ook het plaatsen kon snel ingepland worden. Helaas waren de kajuitramen niet 1,2,3 waterdicht geplaatst. Tot 2 keer toe werd hier snel en prettig op gereageerd en geprobeerd het euvel zo snel mogelijk te verhelpen. Uiteindelijk zitten ze er nu waterdicht op en kunnen we weer naar buiten kijken.

  Zeilboot 'Maxime'

 • snelle reactie op prijsaanvraag via email , vervolgens correct en zeer vriendelijk geholpen. Ik moet de Lewmar luiken voorzien van nieuw Lexan nog binnenkrijgen maar op basis van wat ik in Nieuwegein zag durf ik nu al te zeggen dat het resultaat perfect zal zijn. Alvast bedankt René.

  Richard vd Heijen

 • Prettige communicatie met Rene en zeer snel een scherpe offerte ontvangen. De ramen 's ochtends afgegeven en 's middags weer opgehaald. Lekker snel!! De ramen inmiddels gemonteerd en past allemaal prima. De ramen van m'n boot staan nu in hun computer, dus bij een ongelukje ook zo weer nabesteld. Bedankt voor de service!

  Mark Hosman

 • Bedankt voor de snelle service. De ruit past precies en het luik ziet er prima uit met het getint glas.

  Jan Derksen

 • Tijdens de januaristorm mijn kilkruiser 530 van de trailer gewaaid en het windscherm op de kajuitwas aan stukken. Bootruitspecialist kwam snel met een offerte, die overigens zeer snel door mijn verzekering volledig werd betaald. Na accepatie binnen een week werden de resatnten van mijn ruit er vakkundig afgehaald, met tape zoveel mogelijk gereconstrueerd. Na een week was mijnruit klaar en kon weer op de boot gezet worden. Past perfect en ook mijn aluminiumframe van het ruit weer keurig in model gebracht. Uitermate tevreden over de service en ook deasftersaleservice ( gebeld door de Bootruitspecialist of alles naar wens was gegaan. Een aanrader.

  Henk Smit

 • Snelle en goede service. Op maandag is de ruit van mijn consoleboot ingemeten en op vrijdag kon ik de perfect passende ruit ophalen.

  Marco Peetoom

 • In mijn geval ging het om het vervangen van de ruiten van 2 Lewmar dekluiken voorzien van ventilatieroosters. De ruiten waren gecraqueleerd en een van beide luiken lekte water langs de rubbers. Voor een nette prijs zijn beide ruiten vervangen, inclusief het overzetten van de roosters. Keurig werk geleverd!

  Ben

 • Door een ongelukje mijn raam gesneuveld van ons oldtimer bootje. Via Internet debootruitspecialist.nl gevonden, prima geholpen goede service en een perfect eindresultaat. Rene en Marjo bedankt!!

  Wino

 • Vandaag een gebogen ruit opgehaald. Wat een enthousiasme in dit bedrijf zeg!! Iedereen super vriendelijk en gemotiveerd. Meedenkend, heldere afspraken en een mooi product. Kortom erg professioneel en super kwaliteit. Dank hiervoor 😉

  Gerrit Onink

 • Op 1 oktober jl. is mijn ruit ingeslagen. Na lang zoeken, waarin ik steeds te horen kreeg "glasruiten zijn uit de tijd meneer", maar als u een mal stuurt kunnen wij u een prijs opgeven. Tot ik "bootruitspecialist" aan de lijn kreeg. Een vriendelijke dame vroeg mij wat gegevens en zij dat ik z.s.m. een mail kreeg met offerte. En, inderdaad na 2 uur kreeg ik een complete offerte. Gebeld met de mededeling akkoord te gaan maar hoe moest ik de mal inleveren. U hoeft niets te doen vandaag komt er iemand bij u langs om de ruit elektronisch in te meten. Perfect. ruit reeds geplaats een warme douche voor de medewerkers van dit bedrijf.

  Bert M.

 • grote gebogen ruit laten maken in aluminiumframe. eersteklas vakwerk. zeer klantvriendelijk bedrijf

  Willem Landmeter

 • Beste Bootruitenspecialist, Super bedankt voor het vakwerk aan mijn neptunus. Ramen zijn super qua kleur en vorm. Scheelde mij ontzettend veel geld met glas en het resultaat is super! Dik tevreden, Gr Tim

  Tim Valckenier

 • Na lang zoeken bij de bootruitspecialist uitgekomen,voor een nieuw ruit voor mijn waterland 630.Ik heb dit ruit in stukken gevaren en een berg van die stukken meegenomen naar genoemde specialist.Na overleg was de ruit in een week gereed en heb hem zelf geplaatst.En het stond als een huis.Beste mensen bedankt.

  Cees Overdijk

 • Door Fred van de Bootruitspecialist een nieuwe ruit op mijn consoleboot gemonteerd ,dit bedrijf doet zijn naam eer aan, snelle levering en vakwerk voor een redelijke prijs.

  John

 • Ik heb afgelopen week mijn nieuwe ramen ontvangen voor mijn Dehler 35. Mooi strak afgewerkt met de randjes gebraamd. De afmetingen zaten al in de computer, dus alleen bestellen was voldoende.

  Siard

 • Mijn Oceaan 22 was toe aan een paar nieuwe ramen en via wat online zoeken kwam ik uit op de bootruitspecialist. De vele positieve referenties hebben niets te veel gezegd en ik sluit mij hier dan ook graag bij aan. Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen en altijd met een glimlach. Dikke plus voor de bootruitspecialist.

  Mathijs

 • Gerton E. (accountant) Beste René, Complimenten voor het eindresultaat van de vervangen ruiten van mijn speedboot. Door jouw 3D apparatuur zijn de nieuwe gebogen ruiten veel stabieler dan de originele vlakke ruiten. Geweldig bedrijf met een meer dan uitstekende service. Veel succes!!

  Gerton Eijkhout

 • Voor mijn zojuist aangeschafte Beneteau First22 uit 1980 nieuwe kajuitramen en raam voor vluchtluik laten maken bij Botenruitenspecialist. Snel en vakkundig (kleur)advies en daarna snelle levering. Top. Nu nog plaatsen en in het voorjaar ook nog even een kajuitluik laten maken.

  Rob

 • Eindelijk kajuitraampjes zonder schroeven! Lekkerij verledentijd. Raampjes nagemaakt van origineel, maar nu voorgevormd in de kromming van de kajuit. Prachtig werkgeleverd bootruitspecialist.

  Waarschip 730 "Aquaryl"

Laat een bericht achter in het gastenboek

Productie en montage bootruiten voor alle merken boten

Contact opnemenWat anderen van ons vinden